Uniek penthouse te Knokke (Zoute)

€ 1775000

Category:

Ligging

Uniek penthouse te Knokke op de Kustlaan in het Zoute, in een bruisende, doch rustige omgeving, direct aansluitend aan de villa's van het Zoute. 

Dichtbij de betere en rustigere plages van het Zoute.

Indeling 

Inkom met vestiaire, berging en gastentoilet. Ruime gezellige living met grote open haard, bureauhoek en terras met zicht over de Kustlaan. Aansluitend eetruimte met dubbele openslaande terrasdeuren naar een tweede zonneterras die vrij  uitkijkt over de villa’s en het groen van het Zoute. Ruime, volledig ingerichte luxueuze open keuken met alle inbouwtoestellen. Verder is er de Masterbedroom met eigen zonneterras en prachtig afgewerkte badkamer. Tweede ruime slaapkamer met eigen badkamer met douche en  lavabo. Verder nog 2 kleinere slaapkamers met eigen badkamer met douche en  lavabo. Een extra technische ruimte is voorzien voor o.a. wasmachine en droger etc. Het totale appartement is voorzien van shutters, style Long Island en mooie houten vloeren.

Volledig afgewerkt met de beste materialen en oog voor detail. 

Garages

Mogelijkheid tot het aankopen van 1 of meerdere ruime garageboxen op de -1 . Makkelijk en ruim bereikbare inrijmogelijkheden onder in het gebouw, ook geschikt voor een SUV  en ook voor het stallen van fiets, scooter en gezellige strandzaken. De garage is vanuit het appartement direct via de lift bereikbaar.

 1 ruime  box, en 1 dubbele boxen. 

(vanaf 120.000 EUR)

Bewoonbare oppervlakte  : 168m(zonder terrassen) 185m2 met de terrassen

 

4 slaapkamers

 

3 badkamers

 

3 terrassen

EPC 142 kWh/m2

Vraagprijs :  1.775.000,- EURO

Adres van het vastgoed: Kustlaan 148, 8300 Knokke (Zoute)

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kan u terecht op het nr. 0474497525 of via info@objects.be