Residentiële en commerciële stadsvilla op unieke locatie

€ 795000

Category:

Residentieel wonen en werken  in het zakelijke hart van de stad in de diamantwijk in een historisch gebouw op 50m van het Stadspark, een groene oase in de stad.

Deze neoclassicistische stadsvilla werd ontworpen in 1871 voor de familie De Meyer naar een ontwerp van de befaamde architect Henry Redig, die in die tijd bouwde voor de welgestelde burgerij en rijke middenklasse in Antwerpen.

Deze stadsvilla  is geschikt om te wonen, te werken of puur commercieel of een fijne combinatie van beide.

U betreed het gebouw  via de ruime binnenplaats waar u een rechter  en linker gedeelte heeft. Het rechter gelijkvloers (65m²) is uitermate geschikt als kantoor en voorzien van alle eigen faciliteiten. oa. toilet, kitchenette en aparte ingang.  De authentieke plafonds in combinatie met de strakke zwarte raamkozijnen en de witte muren zorgen voor een moderne, doch warme uitstraling.

Linker gedeelte: ingang woongedeelte (of extra commerciële ruimte): Inkomhal met berging, slaapkamer met eigen badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele lavabo. Via de trap bereiken we de bovenverdieping (130 m²) met enorm veel lichtinval door de vele raampartijen en directe toegangen tot het het fijne, zonnige terras.

Living met open keuken voorzien van alle hoogwaardige inbouwtoestellen, ook hier werden authentieke elementen bewaard,  verder is er de master bedroom met directe toegang tot het terras en  een eigen badkamer voorzien van bad, badkamermeubel met 2 lavabo’s en een inloopdouche. Dit alles in een moderne afwerking.

De hele bovenverdieping biedt toegang tot het zonnige terras.

Vloerafwerking in het hele gebouw: mogelijkheid in grote vloertegels of parket naar keuze van de koper zoals door ons aangeboden.

Kortom:  een stadsvilla / kantoorvilla met diverse mogelijkheden op een fijne locatie in hartje stad, zeer zeker een bezoek waard om te kijken naar alle schoonheid en mogelijkheden die deze stadsvilla biedt. 

Invalswegen naar autosnelwegen zijn in de nabije omgeving en zorgen  voor een vlotte mobiliteit, centraal station met vertrek en aankomst van Thalys, TGV, ICT en Eurostar Londen – Parijs – Frankfurt op 150m.

Luchthaven Antwerpen (Deurne) op 10 minuten met taxi.

De binnenplaats is voorzien voor het opladen van een elektrisch voertuig ( auto, fiets etc.)  en ook te gebruiken als garage.

Totale bewoonbare oppervlakte: 282 m²

EPC: 107 kWh/m² jaar

Gevelbreedte: 19 meter

Voor meer informatie of een bezichtiging kan u rechtstreeks bellen op 0474497525 of via info@objects.be